MALA SOVA UHARICA

Veste kdo se skriva na drevesu?
Tudi letos nas je obiskala mala sova uharica.
Radovedno nas je opazovala, še bolj radovedno pa smo opazovali mi njo.
Upam, da se vidimo drugo leto.

učiteljica Barbara

NAŠA ŽELVICA
Če ne veš, kje je voda, samo sledi naši želvi. Vedno najde pot do vode, do domačega bajerja in prenaša naše
trepljanje po oklepu.
V OPB TUDI USTVARJALNO
NA VRTU
Jeseni dela na vrtu nikoli ne zmanjka. Pridno smo zalivali zelenjavo, pojedli grozdje in drugo sadje. Tudi želvi smo uredili okolico. Za nagrado smo si pa privoščili slastni korenček.

ŠOLSKO LETO 2019/2020

POZDRAVILI SMO JESEN
ODBOJKARSKA EVFORIJA
Odbojka preko meja – naši odbojkarji so navdušili tudi najmlajše.
DELAMO …
 …
Prenovljeni šolski park nam je zelo všeč. Pridno izkoriščamo igrala, ob vsem pa radi poprimemo za orodja in park tudi pograbimo, pometemo, zraven pa še kompostiramo.
 …
NA POHODIH NAM JE “FAJN”
 
Ko postopamo po Laporju in okolici nam nikoli ni dolgčas. Pogosto na pohodih tekamo, tekmujemo, skačemo, spoznavamo naravo in pojave in še in še bi lahko naštevali. Tokrat smo postali mali mojstri preživetja v naravi. Postavili smo si bivak, v katerega gre lahko cel razred. Le s skupnimi močmi nam je uspelo in počutili smo se kot prvaki.

 

POHAJKOVANJE po LAPORJU
V podaljšanem bivanju vsak razred enkrat na teden odide na pohod po Laporju in okolici. Letos so tretješolci imeli še veliko gobarsko srečo. Orjaški dežniki so bili res orjaški. Ugotovili smo tudi, da previdnost pri gobarjenju ni odveč, saj vsak dežnik še ni užiten dežnik. Gospod Lešnik je prijazno predstavil konja, pasmo in kako skrbeti zanj. Naučili smo se tudi, kako konja osedlati in se mu varno približati.