DAY 5

Zadnji dan smo izvedli evalvacijo nastalih plakatov o družabnih omrežjih, nato evalvacijo celoletnega projekta Digitalni jaz. Na koncu smo proslavili zaključek projekta s torto in zabavo.

DAY 4

V četrtek smo bili v Celju, najprej v Tehnoparku, kjer smo programirali robota Pepper, si ogledali in preizkusili vse zanimivosti, si na hitro ogledali Celje, nato celjski grad. V Ljubljani nas je žal pričakal dež, zato smo šli v Muzej iluzij in na koncu še nekaj pojedli v pasaži Maximarketa.

DAY 3

V sredo smo govorili o digitalnem stresu in kako se spopasti z njim. Nato smo nadaljevali z načrtovanjem videoiger v resničnem življenju, ki smo jih preizkusili ob jezeru Farovec.

DAY 2

V torek smo začeli s predstavitvami o družabnih omrežjih, nato obiskali FERI, kjer smo spoznali Frido, socialnega robota, ki pomaga v zdravstvu. Na koncu smo si kljub dežju zelo na hitro ogledali Maribor.

DAY 1

Prvi dan izmenjave v sklopu projekta Digitalni jaz smo začeli na šoli s spoznavnimi igrami, IKT skozi čas, nato pa šli nazaj v preteklost in imeli učno uro dolgo pred tehnologijo in obiskali bistriški grad. Na koncu smo po skupinah s pomočjo telefonov raziskovali Slovensko Bistrico.