V četrtek, 23. 5. 2024 smo se članice Turističnega podmladka udeležile Srečanja podmladkov občin Slov. Bistrica, Makole, Poljčane in Oplotnica.

Predstavile smo turistično nalogo in promocijski video, ki smo mu dale naslov Ugrizni v Laporje. Obiskovalce smo pogostile z žepki presenečenja, ki smo jih zapakirale v majhne paketke različnih barv. Večina je bila presenečena, da smo slane žepke napolnile s kislim zeljem, ocvirki, salamo, skuto z zelišči … Najbolj všeč jim je bil okus čebule in kislega zelja. Med sladkimi okusi pa je zmagal okus po lešnikih. Nismo pozabili tudi na tiste, ki ne smejo uživati glutena ali mlečnih izdelkov. Zanje smo pripravile rumen paketek presenečenja.

Otroci so si žepek prislužili s pravilno rešeno uganko. Vsem je šlo zelo dobro, zato so vsi lahko izbrali svoj žepek presenečenja.

Sonce nas je ta dan prijetno grelo in poskrbelo za dobro vzdušje na trgu. Vesele smo, da je za nami še ena turistična izkušnja – prijeten klepet s podmladkarji različnih šol in obiskovalci dogodka.

Članice Turističnega podmladka