30. 11. 2020 smo za učence naše šoli načrtovali tehniški dan.  Želeli smo jih razveseliti z različnimi dejavnostmi,  ob katerih bi lahko uživali in se sprostili. Lahko so pekli, kuhali kosilo, izdelovali razne izdelke za božič, izdelovali ali gradili izdelke iz kock, šivali, lahko so montirali filmčke, žagali … Skratka, možnosti je bilo ogromno.
Kot boste videli, je tehniški dan več kot uspel! 🙂
Predstavljamo nekaj izdelkov osmošolcev:
Gal je izdelal stojalo za pirhe.
Sanja je izdelala angelčke, Ana in Niko adventni venček, Katarina voščilnice, Maja pa se je izkazala v slaščičarskih spretnostih.
Tudi petošolci so se zelo potrudili: Matevž je spekel kruh, Benjamin je izdelal ptičjo hišico, Tina adventni venček, snežakci pa so nastali izpod Timejinih rok.

Kaj pa šestošolci? Ajša je pripravila kosilo in pogrinjek, Lia, Aljaž in Aleš so izdelali adventni venček, Zala, Ažbe Žan in David so pekli piškote, Patrik je izdeloval voščilnice, obe Nini, Natalija in Filip pa so ustvarjali po trenutnem adventno decembrskem navdihu.

Poglejte to! Urbanova animacija je prav posebna.

 

Četrtošolci so se tudi zelo izkazali: Eva Šibila je izdelala ptičjo hišico in izvirno božično drevesce, Sara, Ema Julija, Jakob, Vid, Gal in Vito so pekli piškote, Timi je izdelal adventni venček, Eva Šlamberger je izdelala čudovite voščilnice, Sara pa tudi lep božični okrasek.