Dragi učenci in starši!

 

Kako se spopadate z novim načinom vsakdana? Niti ni tako slabo, ko smo prisiljeni umiriti tempo življenja ter več časa preživeti s svojo družino, kajne? Upamo, da ste zdravi in v varnem ter zdravem zavetju svojega doma.

Če ste v zadnjih dneh, kaj brskali po šolski spletni strani, ste najverjetneje opazili, da smo uvedli nekatere spremembe. Na desni strani ekrana smo ustvarili 4 zavihke, ki se bodo nenehno spreminjali, dopolnjevali :

  • SPLETNA UČILNICA ( Na tem mestu bo v kratkem zaživela spletna učilnica, kjer vam bodo učitelji sproti dodajali dnevne zadolžitve. Na čas ko bo spletna učilnica zaživela, vas bodo opozorili vaši razredniki. Do takrat pa vas v njej čaka nekaj MOTIVACIJSKEGA.)

Naslednja dva zavihka pa sta namenjena temu, da vas malo pozabavata, vam zapolnita čas, ko bo zunaj hladno ali deževno in ne boste vedeli, kaj početi, hkrati pa se boste naveličali televizije.

  • ZANIMIVE IDEJE ZA »KRAVŽLJANJE« MOŽGANOV (Tu vas čakajo miselne uganke, zanimivi video članki, najrazličnejše sproščujoče naloge, … za aktivno preživljanje prostega časa.)

 

  • ZDRAVJE IN GIBANJE ZA DOBRO TELESNO IN DUŠEVNO POČUTJE (Tu pa najdete vsebine vezane na vam bolj znani RaP, ki ga v šoli tako radi obiskujete. V tem delu vam bodo učitelji dodajali gibalne vsebine, ideje za družabne igre doma in še mnogo drugih zanimivih aktivnosti.)

 

Na koncu pa še nekaj za starše:

  • RUBRIKA ZA STARŠE (V tem zavihku najdete najrazličnejše ideje za vzgojo otrok ter preživljanja časa z njimi.)

 

Če že ne moremo skupaj preživljati časa, se bomo potrudili, da vam preko teh zavihkov podamo čim več najrazličnejših idej za aktivno preživljanje časa doma. Vaša izbira pa je, katerih se boste poslužili.

Predvsem pa velja, da preživite kar se da veliko časa na svežem zraku, premagajte starše v kateri izmed mnogih družabnih iger, ki jih imate doma, pa ste verjetno že pozabili nanje. Tu in tam pa bi bilo zelo lepo, če jim priskočite na pomoč tudi pri hišnih opravilih.

Predvsem pa OSTANIMO DOMA!