CŠOD OE Štrk, Spuhlja pri Ptuju

30. 6. 2021

Polni pričakovanja smo se zbrali pred domom Štrk. Uvodna navodila, nastanitev po sobah, odlično kosilo, nekaj prostega časa, potem pa akcija. Najprej smo se kot “špagetni inženirji” spoprijeli s t.i. marshmallow izzivom, nato smo kot “špagarji” razvozlali zavozlanko, žogice za tenis smo kot pravi navihanci na šaljiv način uporabili za zabavo, urili smo se v cirkuških veščinah, preizkusili smo se tudi v odbojki. Da smo vse to zmogli, nam je pomagala naša dobra volja, želja po druženju in seveda odlična večerja. Imeli smo se res lepo.

Učiteljica Marjeta

 

1. 7. 2021

Tudi danes smo preživeli zanimiv in pester dan: preizkusili smo se v lokostrelstvu, orientacijskem teku, boksu, odbojki in družabnih igrah. Aja, tudi čas za potep po trgovinah smo imeli. Ugotovili smo, da tarče še kar dobro zadanemo, da so strani neba nekako nenavadno postavljene, da si pri treningu boksa v treh minutah popolnoma “zašvican”, da sladoled vedno in povsod prija in da smo v odbojki in družabnih igrah že “stari mački”.

In skozi oči učiteljice: ni lepšega, kot razigrani, veseli, navihani in zadovoljni otroci.

Učiteljica Marjeta

 

2. 7. 2021

Ostalo nam je še zadnje dopoldne. S kolesi smo se odpravili do Ptujskega jezera, kjer smo se ustrezno opremili ter pogumno in složno zaveslali. Nazaj grede smo naredili manjši ovinek do Markovcev. Zakaj neki? Zaradi sladoleda vendar!
A kaj, ko vse lepo tako hitro, prehitro mine. Domov odhajamo prijetno utrujeni, z lepimi spomini in z željo, da bi se takšni tabori zgodili  čim več krat.

Učiteljica Marjeta