Zadnji šolski dan v koledarskem letu 2023 je bil prežet z obilo najrazličnejših dogodkov – nekaterih prikritih, drugih pričakovanih.

Dan smo pričeli s slovesom otrok vrtca in učencev šole ter vseh zaposlenih v našem zavodu od gospe ravnateljice, Margarete Voglar, saj je bil to njen zadnji delovni dan. Otroci in učenci so ji povedali nekaj lepih besed ter ji podarili darilo, ki so ji ga pripravili. Glasbeno so dogodek popestrile sedmošolke, za konec pa smo vsi skupaj zapeli pesem Andreja Šifrerja Za prijatelje. 

Dopoldne smo nadaljevali s tradicionalno prireditvijo ob dnevi samostojnosti in enotnosti, kjer so učenci obnovili delček zgodovine, pomembne za našo državo, ob tem pa prisluhnili petju pevskega zbora, nekaterim recitalom ter si ogledali plesno točko sedmošolk.

Dan pa smo zaključi ob prijetnem glasbenem presenečenju, ki je bilo darilo šole učencem ob zaključku leta – nastop glasbene skupine BEPOP, katere je spremljala tudi športnica Tina Trstenjak.

Skupaj smo torej odpeli in odplesali h koncu koledarskega leta v nestrpnem pričakovanju novega, kateri verjamemo, da nam bo prinesel samo dobro.